Gemaakt van roestvrij staal AISI 304, verzonken “bovenkant”, verstelbare poten van roestvrij staal.
Kookoppervlak, waterdicht “IPX4”.
Vitro-keramische inductieplaat (6 mm), met 4 inductoren.
Energieregelaar 6 standen (per kookzone), met controlelampje.
INDUCTIEPRINCIPE: Warmte wordt rechtstreeks gegenereerd door een magnetisch veld in de container. Dit veld wordt elektronisch gecreëerd, er is geen verwarmingselement, wat het zeer veilig maakt. Koken gaat vrijwel zonder warmteverlies; Het is de meest kosteneffectieve technologie; het verwijderen van de container is voldoende om het kookproces te stoppen. Drie fysische verschijnselen spelen hierbij achtereenvolgens een rol: A) De elektromagnetische energieoverdracht van de inductor naar de container. B) De omzetting van elektrische energie in warmte in de container door het Joule-effect. C) De warmteoverdracht van de voedselcontainer door thermische geleiding. NB: Alle containers zijn van geëmailleerd staal, gietijzer of roestvrij staal met de initialen “INDUCTION”.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.